Welkom op de website van judoclub Asahi '90 Kruishoutem.

Het woord judo betekent 'zachte weg', waarbij het woordje do (weg) verwant is aan tao en naast de betekenis 'manier' ook de connotatie heeft van 'levenspad'.
Judo is dus een levenswijze.

Welkom Uitslagen uitslagen februari 2013
uitslagen februari 2013 PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 11 februari 2013 17:00

U11 en U13 ontmoeting te Berlare op zondag 17 februari 2013

4 van onze jonge judoka's zakten af naar Berlare. Carmilian Struyf was de enige deelnemer van onze club bij de U11. In de U13 waren we vertegenwoordigd door 3 judoka's, Stan Durnez, Yentl Van Lancker en Fien Desmet.

 

U15 te Izegem op zaterdag 16 februari

Enkel Lies Desmet maakte de verplaatsing naar Izegem, en met succes. Lies behaalde een 3e plaats in haar categorie.

Proficiat

 

Sportgala 2012 op vrijdag 8 februari 2013

Naar jaarlijkse gewoonte waren weer verschillende judoka's van onze club genomineerd voor het Sportgala waar de Kruishoutemse sporters of sporters lid van een Kruishoutemse sportclub gelauwerd werden voor hun prestaties van 2012. Uit alle nominaties werden per categorie drie supernominaties geselecteerd, waaruit dan de uiteindelijke laureaat verkozen werd.

Supernomninaties waren er voor Lies Desmet (Sportjongere), Lisa Leyman (Sportvrouw), Hans De Vos (Sportman) en zowel onze dames- als herenploeg (Sportploeg). Verschillende van deze genomineerden werden ook uiteindelijk gelauwerd in hun categorie:

Lisa Leyman

HansDe Vos

Damesploeg Asahi '90

Sportvrouw 2012

Sportman 2012

Sporploeg 2012

 

Proficiat aan deze sporters, hopelijk kunnen zij dit jaar hun prestaties van 2012 bevestigen.

 

Het bestuur en de trainers

 

Ladies Open Arlon op zaterdag 2 februari

Op dit Internationaal tornooi is Lisa Leyman er wegens blessure niet in geslaagd om vanuit haar poule door te stoten naar de hoofdtabel. In haar derde en beslissende kamp kwetste Lisa zich aan de enkel waardoor ze genoodzaakt was om op te geven.

Hopelijk gaat de revalidatie vlot en zien we haar binnekort terug op de tatami

 

Bekers der topjudoka's op zaterdag 2 februari te Lokeren

Twee dames maakten de verplaatsing naar dit tornooi in Lokeren. En met succes. Hanne Vermeiren (U17) behaalde een 2e plaats in de categorie -48kg. Lies Desmet (U15) slaagde er zelfs in om al haar kampen te winnen en zo een 1e plaats in de wacht te slepen in de categorie -36kg.

Proficiat aan deze judoka's

Laatst aangepast op maandag 04 maart 2013 16:26