Welkom op de website van judoclub Asahi '90 Kruishoutem.

Het woord judo betekent 'zachte weg', waarbij het woordje do (weg) verwant is aan tao en naast de betekenis 'manier' ook de connotatie heeft van 'levenspad'.
Judo is dus een levenswijze.

Welkom Uitslagen Nationale interclubfinale 2012
Nationale interclubfinale 2012 PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 01 december 2012 13:21

Nationale Interclubfinale 2012 op 1 december te Schaarbeek

Door hun vierde plaats in de 1e afdeling van de Vlaamse Interclub was onze damesploeg geplaatst voor de Nationale Interclubfinale, waarin de vier beste Vlaamse ploegen het opnemen tegen de vier beste damesploegen van Wallonië. En onze dames hebben het schitterend gedaan. Na enkele ongelooflijke wedstrijden is de damesploeg van Kruishoutem er in geslaagd de 1e plaats te behalen.

Damesploeg

JC Asahi'90 Kruishoutem

Belgisch Kampioen Interclub 2012

nationale inteclubfinale 2012 dames

Lisa Leyman, Merel Carrijn, Evelien Timbermont
Jean-Marie Vande Populiere, Aïno Gansemans, Jellien Leyman, Lise De Weirdt, Elke Callewaert

 In de eerste ronde konden onze Kruishoutemse dames vlot winnen van Doornik. Hierdoor kwamen ze in de halve finale uit tegen de kampioen van de Vlaamse interclub, nl. JC Koksijde. Na enkele spannende kampen slaagden ze er in om met 3-2 door te stoten naar de finale. In deze finale stonden ze tegenover de JC Crossing Schaarbeek. Het thuisvoordeel van de tegenstander heeft hen echter niet geholpen. Het waren onze meisjes die uiteindelijk aan het langste eind trokken en de Belgische titel mee naar huis mochten nemen.

Proficiat aan onze dames en allen die op de één of andere manier hun steentje hebben bijgedragen tot deze misschien wel onverwachte maar schitterende overwinning en Belgische titel.

 

Laatst aangepast op zondag 02 december 2012 17:10